Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

SKOV

Even geen ziekenhuisbed, even geen krukken of infuus, even zonder ouders… Even helemaal los! Dat kan, met de SKOV. Dat is de Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen. We organiseren al jaren leuke vakantiekampen van een week en ook een ‘dolle’ familiedag. Speciaal voor kinderen en jongeren met kanker of een hersentumor.

Even geen zorgen
Even helemaal los!

Op een SKOV kamp, daar kun je zwemmen zonder schaamte. Leren skiën, ook al heb je maar 1 been. In de disco dansen en geen petje op hebben. Alles onder deskundige medische begeleiding. Je bent dus echt even helemaal los! En maak je geen zorgen over je ouders: die kunnen even relaxen en weten dat je lekker geniet.

Je kunt kiezen uit zes SKOV-avonturen. Je kunt bijvoorbeeld gaan zeilen met Zomerzotheid, of Zuiderzeevaart. Wil je avontuurlijk op survival? Dan kun je mee met Herfstherrie. Als je gewoon een leuke familiedag wil, dan ga je naar Dolledingendag. Je beleeft een feestweek met Ziezozomerzooi. Of je reist met Winterkolder af naar de Oostenrijkse sneeuw. Dus, wil je even ‘helemaal los?’ Meld je aan en ga lekker mee!

Waarom SKOV
SKOV staat voor Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen. Zij organiseren al jaren vakantiekampen speciaal voor kinderen met kanker of een hersentumor. Erik is zelf twee keer meegegaan op wintersport dat werd georganiseerd door de SKOV, de zogenaamde ‘Winterkolder’. Hij heeft het deze twee vakanties erg naar zijn zin gehad. Vandaar dat Stichting Ezelsvrienden heeft besloten om dit als goede doel te nemen en de opbrengsten van het Erik Festival aan de SKOV te doneren.