Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Erik Festival groot succes!

Het Erik Festival dat voor de eerste keer op 14 mei werd gehouden is een groot succes geworden! Fiddler’s helemaal vol, veel gezelligheid, goede muziek en een hele mooie opbrengst.

De avond werd door The Otherside op fantastische wijze geopend. Een mix van covers van o.a. Johnny Cash, Snow Patrol en Red Hot Chilipeppers zorgden ervoor dat het publiek langzaam Café Fiddlers binnenstroomde. Toen ook de laatste Duinkatten waren gearriveerd besloot het barpersoneel van Fiddlers de bierpompen maar eens goed aan te zetten zodat men bij het optreden van Royal Flush geen dorst zou krijgen. Royal Flush speelde de tent op z’n kop en maakte diep indruk met hun cover van ‘Leaving on a jetplane’.

Na het uitreiken van de cheque, waarop het fantastische bedrag van € 5.490 geschreven stond, aan de aanwezige vrijwilligers van SKOV was het aan The Relic om de avond tot een eind te rocken. Dit was aan The Relic wel besteed en een combinatie van hossende twintigers, dertigers, veertigers en zelfs vijftigers was het gevolg. Een fantastische sfeer, dus zonde om op tijd te stoppen.

Na de uitreiking van de cheque zijn er nog diverse bedragen binnengekomen in de vorm van fooien en een verhoogde bijdrage van Fiddlers zelf. Hierdoor komen we uit op ruim € 5.800 wat overgemaakt zal worden aan het SKOV. Een fantastische prestatie van Heemskerk. Het respect van de vrijwilligers van SKOV werd duidelijk gemaakt door hun indrukwekkende toespraak.

Doen we het volgend jaar weer? De reacties van eenieder liegen er niet om. Iedereen heeft het ervaren als een speciale avond, zelfs al wist men soms niet eens wie Erik was.

Want om hem ging het allemaal. ‘We zullen je niet vergeten’ zo werd op de uitvaart beloofd. We hopen dat je hebt meegekeken. Het was fantastisch om te doen!

Stichting Ezelsvrienden wil al haar vrienden hiervoor bedanken!