Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Viering 90 jarig jubileum ADO’20

Zaterdag 21 augustus was de dag van de viering van het 90 jarig bestaan van ADO’20. Maar liefts 32 teams, zowel nog spelende als gestopte elftallen, traden vanaf 18.45 uur aan om hun kunsten te vertonen. Vooral de wedstrijden tussen de gestopte teams werden door veel supporters bekeken. Koddige momenten wisselden zich af met bijzondere momenten. De toernooileiding zag ondertussen vanuit het secretariaat steeds meer fietsen het terrein vullen en dus moest er na afloop wel een enorm feest losbarsten, aldus geschiedde.

Met de medewerking van Trio Tjoe en Jeroen, die op het laatste moment nog werden opgetrommeld en zich in allerlei bochten moest manufreren om te kunnen komen, werd de avond tot een groot feest gemaakt waarbij jong en oud gezamenlijk feest wisten te vieren. De eerste kermishit werd ook een feit toen Trio Piet en Hans het podium beklommen en hun vocale talenten met de kantine deelden. Het bier stroomde nog even rijkelijk en rond de klok van 1 stroomde de kantine leeg.

Enig smetje op het toernooi is het afhaken van het eerste elftal, dat zo niet erg bijdraagt aan het clubgevoel. Dit mocht natuurlijk de pret niet drukken maar zal wel in het achterhoofd worden gehouden en leidde onder de aanwezigen tot veel verontwaardiging. Gelukkig was een deel van ADO 7 nog bereid een partijtje te spelen waardoor zij tot winnaar van het toernooi werden bekroond.

De organisatie wil het barpersoneel, de scheidsrechters, Gert Jan ‘Pallet’ Mientjes, Trio Tjoe en Jeroen, Club 73 en natuurlijk de vele voetballers bedanken voor dit geweldige feest. Het was mooi om te zien dat de mensen met een Ado-hart zich zo inzetten en aanwezig waren. Tot over 10 jaar!

Stichting Ezelsvrienden