Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Erik Festival 2012

Een groot feest was het zaterdagavond 19 mei in de Nozem en de Non te Heemskerk. Voor de derde keer alweer werd het Erik Festival gevierd. Jong en oud waren aanwezig, hapjes en drankjes werden prima verzorgd en de geweldige muziek maakte het feest compleet.

Rond 20.30uur was de organisatie er klaar voor en gingen de deuren open. Langzaam kwamen de eerste Ezelsvrienden binnen en om 21.30uur stond de Nozem vol. Het was aan Royal Flush om de avond te openen. Toen de eerste klanken door de zaal knalden was het al snel duidelijk: het zou vanavond één groot feest worden!

Het feest kreeg een vervolg toen The Relic het podium op kwam. Het publiek had de smaak goed te pakken en ging los op alle nummers die werden gespeeld. De tappen stonden niet meer stil en inmiddels was ook de Non volgelopen, daar kon men de Champions League finale bekijken. Toen de Relic de laatste tonen had gespeeld was het de beurt voor het gastoptreden van Erik de Ruijter. Hij en zijn gitaar zorgden voor wat afwisseling in het programma en speelde een aantal nummers van The King of Pop.

Toen Paperplane het eerste nummer inzette was het inmiddels na middernacht, het publiek was echter onvermoeibaar. Nog steeds stond het volledig vol en ging de menigte voor de laatste keer uit hun dak. Toen het hoogtepunt naderde werd echter alles even stil gelegd. We kwamen tot bezinning, want waar deden we het ook alweer voor?

Voor Erik inderdaad, om hem nooit te vergeten. En vergeten dat hebben we met z’n alle niet gedaan. Hij was er zeker bij, letterlijk en figuurlijk keek hij mee van boven het podium. Het was wederom geweldig om dit te doen!

Met al onze familie, vrienden en vriendinnen, bekenden maar ook onbekenden hebben we er wederom een mooi feest van gemaakt. Met elkaar hebben we een geweldig bedrag van maar liefst € 7.200,- opgehaald voor Stichting De Benen Nemen, dat dankbaar in ontvangst werd genomen. De avond werd daarna al hompend gepast afgesloten.

Alle Ezelsvrienden bedankt voor dit fantastische feest!!
Stichting Ezelsvrienden