Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Erik Festival 2014

Dit jaar het jubileum, voor de vijfde keer het Erik Festival! Uniek!!
We zijn enorm trots dat we dit kunnen aankondigen. Wederom met ontzettend veel hulp en enthousiasme is bijna alles weer geregeld. Nog een paar laatste dingen en dan barst het feest los bij De Nozem & De Non op 17 mei, vanaf 14.00 uur!

De 5e editie van het Erik-festival zal met 3 podia – binnen en buiten – veel groter en uitgebreider uitpakken dan voorgaande jaren. Het festival is in principe opgedeeld in twee delen, de middag en de avond.

’s Middags vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur zal het buitenpodium in het teken staan van The Voice Kids Heemskerk. Hierbij zullen leerlingen van verschillende basisscholen optreden en kunnen daarmee een schoolreisje winnen voor de hele klas. Tussendoor zijn er optredens van de jonge band Re-Load en zangeres met band Milou van Egmond.

Aansluitend zal ’s avonds vanaf 18.00 uur op het buitenpodium het avondprogramma worden afgetrapt door The Fakers waarna een reeks van optredens – binnen en buiten – zullen volgen van Barnbees, Starfish, The Relic, Leechers, Paperplane en Q.E.D. Tussen de bands door zal er een optreden zijn in de Non van zangeres Mell van Vuren.

In totaal dus 10 optredens van lokale bands en ’s middags strijden maar liefst 16 deelnemers mee voor het schoolreisje. Het gaat dus een groot feest worden, allemaal in het teken van onze vriend Erik. 12 uur lang muziek, voor ieder wat wils! Er zullen kraampjes staan die eten en drinken verkopen en er zal een springkussen zijn. Er wordt geld opgehaald voor ’t Huis Achter de Duinen, dat is een huis dat wordt gebouwd in Heemskerk waar 5 meervoudig complex gehandicapte kinderen in komen te wonen (http://www.stichtingachterdeduinen.nl). Hiervoor zullen er grote potten worden neergezet bij de ingang om in te kunnen doneren, de entree is gratis maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen!

Tot 17 mei!