Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Heliomare De Velst

Onlangs is het goede doel van 2017 uitgekozen, dit jaar gaan we met z’n allen ons best doen voor…

Heliomare – De Velst!

Op de Velst wordt met man en macht gebouwd aan de nieuwe locatie, waar ongeveer 1000 gehandicapte kinderen/jongeren basis- en voortgezet onderwijs gaan volgen. In september worden de eerste lessen gestart, dus is het nu een heel goed moment om met de stichting hier ons steentje aan bij te dragen.

Het gebouw dat wordt opgeleverd, zal voldoen aan alle eisen die gesteld zijn. Wat echter niet gebudgetteerd is, zijn de nice-to-haves. Denk bijvoorbeeld aan speeltoestellen voor op de drie speelvelden die (beter) toegankelijk zijn voor rolstoelers. Dat zijn de extra’s die wij méér dan nice-to-haves vinden: die moeten er gewoon komen!

Wij gaan binnenkort bepalen voor welke onderdelen we het te sponsoren bedrag beschikbaar gaan stellen, en houden jullie op de hoogte. Voor nu: noteer 20 mei in je agenda voor het Erik Festival, en maak je sterk voor Heliomare! Wij hebben er zin in!