Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

“Een nieuwe plek om te leren en ontwikkelen!”

Leuk stukje over het goede doel van dit jaar!

Kirsten Schuuring over ‘haar’ speelgebied:

Goedendag! Bent u verrast van mij een bericht te ontvangen? Ik hoop: aangenaam verrast, vooral als u verder leest, want ik ga u de komende maanden informeren over de nieuwe locatie van Heliomare in Heemskerk, waar wij – letterlijk en figuurlijk – bouwen aan de toekomst van kinderen en jongeren.

Ik zal u voorstellen aan onze kinderen en jongeren, en aan mijn collega’s die met hen werken en ik zal u bijpraten over wat wij bij Heliomare doen voor deze kinderen en jongeren op het gebied van onderwijs, revalidatie, sport en werk. Dat is namelijk best uniek.

Straks in Heemskerk kunnen we nog beter aan de vraag van de kinderen en jongeren voldoen, omdat ons nieuwe gebouw daarop helemaal is toegerust. Ik neem u de komende maanden graag mee op ontdekkingstocht. Maar eerst zal ik mij aan u voorstellen.

Lees verder op: Heliomare in Heemskerk