Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Erik Festival 2017

De achtste editie!! En het gaat weer een mooi feest worden!! Wederom met ontzettend veel hulp en enthousiasme is bijna alles geregeld. Nog een paar laatste dingen en dan barst het feest los bij De Nozem & De Non op 20 mei, vanaf 15.00 uur!

Net als vorig jaar zijn er 3 podia – binnen en buiten – waar het feest wordt gevierd. Dit jaar willen we wederom een nóg beter feest vieren, daarom hebben we weer voor een mooi programma gezorgd!

The Voice Kids Heemskerk

‘s Middags vanaf 15.30 uur tot 19.00 uur zal het buitenpodium in het teken staan van The Voice Kids Heemskerk. De vierde editie alweer! Ook dit jaar wordt er weer voor een mooie prijs gestreden! Leerlingen van verschillende basisscholen zullen optreden en een jury zal bepalen wie de winnaar wordt. Het publiek heeft hierin ook een stem natuurlijk!

Er zijn nog plekken vrij! Dus als je het leuk vindt om te zingen, dansen, playbacken, spelen of iets anders doen op/met muziek, schrijf je dan snel in!! Dit kan via ezelsvrienden@gmail.com Er kan een mooie prijs gewonnen worden!

Festival:

Aansluitend zal ‘s avonds vanaf 19.00 uur op de binnen- en buitenpodia een mooi avondprogramma worden verzorgd door de Burnin’ Daylight, Shameless, The Cloaks, Starfish, The Relic en uiteraard Paperplane!

In totaal dus 6 optredens van top bands en ‘s middags strijden de deelnemers om de winst van The Voice Kids Heemskerk. Het gaat dus een groot feest worden, allemaal in het teken van onze vriend Erik. Gedurende de middag en avond veel muziek, voor ieder wat wils! Er zullen kraampjes staan die eten en drinken verkopen en er staat een springkussen.

Dit jaar is het goede doel Heliomare – Heemskerk. Zij bieden onderwijs, revalidatie, sport en arbeidsintegratie aan kinderen en jongeren met een beperking. Het doel is om een speciaal speeltoestel te doneren waar ook kinderen in een rolstoel gebruik van kunnen maken. Hiervoor zullen er grote potten worden neergezet bij de ingang om in te kunnen doneren, de entree is gratis maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen!

Tot 20 mei!