Stichting Ezelsvrienden

We benne op de wereld om mekaar,
om mekaar, te hellepe niewaar!

Pubquizz 2018!

We gaan weer quizzen! En wel met de Stichting Ezelsvrienden Pubquiz 4.0!

Woensdag 16 mei gaan maximaal 12 teams van 5 personen het weer tegen elkaar opnemen. Meerdere rondes, verschillende categorieën, en vragen waarvan het antwoord op het púntje van je tong ligt. Wat het winnende team mee naar huis neemt? De eer en een leuk prijzenpakket mede mogelijk gemaakt door onze sponsors! Lukt het jullie om het winnende team (Gemeente Heemskerk) van de vorige 2 edities te verslaan?! Wij zijn benieuwd…

Wat moet je doen om hierbij aanwezig te kunnen zijn?
Nou… Schrijf je vóór 8 mei in door een mail te sturen naar stichting@ezelsvrienden.nl. Noteer hierin jullie teamnaam en wie jullie zijn. Zorg vervolgens dat je woensdag 16 mei om 19:45u met je team aanwezig bent bij De Nozem en de Non. Inleg? €25 per team, volledig voor het goede doel van dit jaar!

Wees er gauw bij, want vol = vol (en dat zaten we vorige keren al heel snel!) Tot dan, enne… je hebt nog PRECIES een maand om Wikipedia uit je hoofd te leren! Succes! 😉